Fritid

Pas på din hørelse i fritiden med Earbuddy høreværn

EB SleepBuds

EB Concert

EB SleepBuds

 

EB SleepBuds dæmper generende lyde, som snorken og støj fra gade og naboer. Fordelen ved vores tilpassede EB SleepBuds er, at de er fremstillet efter aftryk af brugerens ører. Dette gør, at de kan sidde i ørerne i timevis uden gener. Sovepropperne rengøres ved skylning under vandhanen. Selvom de dæmper over hele frekvensområdet, kan vækkeure og brandalarmer stadig høres.

 

 

Alle vores produkter er CE certificeret (CE Norm 0336) og målt af TNO, i henhold til EN 352-2 & ISO 4869-2a.

Vil du gerne høre mere om hvordan du bestiller dette produkt?

Behovsundersøgelse - Søvn

Earbuddy har spurgt en række mennesker, hvad der forstyrre deres søvn, når den bliver forstyrret. 

 

Svar: 

– Nabolarm 

– Snorken fra partneren 

– Partner der snakker i søvne

 

Alle svar ovenfor, foregår i et lavt frekvensområde, hvilket er en fordel når du vælger EB SleepBuds. EB SleepBuds er blevet udviklet, så du kan høre alarmer og på samme tid dæmper EB SleepBuds for nabostøj som dyb bass eller snorken fra din partner.  

Behovsundersøgelse - Koncert

For at afdække koncertgængeres behov for ørebeskyttelse, har Earbuddy selv deltaget i en koncert og har her lavet en støjmåling på forskellige afstande fra scenen. Ud fra denne måling er Earbuddy kommet frem til 2 forskellige filterløsninger til EB Concert høreværn. 

Det er vigtigt for Earbuddy, at opfylde alle krav når det drejer sig om at passe på vores kunders hørelse. Derfor bliver alle produkter testet før du modtager dine EB Concert høreværn. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.